Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...
Paletový vozík WRHS 2016 s...

Paletový vozík WRHS 2016 s nastavitelnými vidlicemi (nosnost 2000 kg, zdvih 1600 mm)

Paletový vozík je dokonalým nástrojem pro rychlou a bezpečnou nakládku a vykládku dodávek a nákladních vozidel. Díky nosnosti 2 000 kg a schopnosti zvednout náklad do výšky 1 600 mm je tento stožárový vozík ideální pro sklady a distribuční centra. Nožní brzda na obou kolech navíc zajišťuje větší bezpečnost a nastavitelná rozteč vidlic umožňuje převzít palety neobvyklých rozměrů.

24 843 Kč
S DPH

Popis

Co nás odlišuje od konkurence?

Stylový vozík WRHS2016 je nepostradatelným nástrojem v každém skladu nebo distribučním centru, kde se neustále přemísťují těžké palety se zbožím. Náš vozík se vyznačuje nosností až 2 000 kg, takže je schopen bez problémů zvedat těžké palety se zbožím. Má také polyuretanové válečky, které zajišťují nejen stabilitu při používání, ale také tichý a dlouhotrvající provoz. S tímto nástrojem lze rychle a efektivně provádět nakládku a vykládku palet v dodávkových vozech, což vede k vyšší produktivitě a efektivitě.

Nářadí má také nastavitelnou rozteč vidlic, takže může přebírat palety a jiné náklady neobvyklých rozměrů, což z něj činí univerzální nástroj pro práci ve skladu. Navíc nožní brzda na obou kolech poskytuje dodatečnou bezpečnost při přemísťování těžkých nákladů. Díky specializovanému hydraulickému čerpadlu umožňuje stožárový vozík plynulé spouštění vidlic, což umožňuje přesné umístění palety do správné výšky.

Náš stožárový vozík má také velmi robustní konstrukci, která zajišťuje dlouhou životnost. Je to výsledek použití robustních materiálů a solidního zpracování, které zajišťují spolehlivost paletového vozíku i při intenzivním používání. Je to řešení, které vám umožní pracovat bez obav z poruch, což zvyšuje efektivitu práce.

Pokud si vyberete náš stožárový vozík, získáte nástroj, který je ideální pro zvedání a přepravu těžkých nákladů. Bezpečnost při používání zajišťuje nožní brzda na obou kolech. Jedná se o nástroj, který vám umožní rychlou a efektivní manipulaci s paletami, čímž šetří čas a zvyšuje produktivitu.

Stylový vozík je vybaven koly a kolečky, která jsou vhodná pro nerovný povrch, což je užitečné zejména v obtížných podmínkách. V tomto případě jsou vyrobena z polyuretanu, což umožňuje bez námahy manévrovat se stožárovým vozíkem na oji.

Vozík WR WR je rovněž vyroben z polyuretanu.

Pokud se rozhodnete pro vozík WRHS2016, rozhodnete se pro výrobek se spolehlivou konstrukcí, který úspěšně splní požadavky i té nejintenzivnější práce. Díky servisu a náhradním dílům, které jsou k dispozici off-the-shelf, máte jistotu, že v případě poruchy bude oprava provedena rychle a efektivně a vy se nebudete muset obávat prostojů na skladě.

Vlastnosti

  • Zvedací kapacita až 2000 kg
  • Speciální hydraulické čerpadlo umožňuje plynulé spouštění vidlic
  • velmi robustní konstrukce (dlouhá životnost) paletového vozíku
  • nastavitelná šířka vidlic.
  • nastavitelná rozteč vidlic umožňuje vynášení nestandardních nákladů
  • Servis a náhradní díly jsou k dispozici skladem (expedice po celé zemi)
  • Kolečka a válečky vhodné pro nerovný povrch: polyuretanová kolečka u oje,
  • ventil přetížení.
  • ventil přetížení pro zajištění vozíku
  • ovládání rukojeti až do úhlu 190°, zaoblené konce vidlic pro snadnější zajíždění pod palety, pogumovaná oje pro lepší ergonomii
  • Zvedání nákladu se provádí pomocí ruční páky nebo nožního pedálu
  • Pouze u nás! Pro větší bezpečnost nožní pedál parkovací brzdy na obou kolech
  • Toto umí pouze náš vozík!!! - vidlice snížíte co nejvíce, abyste mohli převzít široký náklad

Polyuretanová kola a kolečka

Náš stožárový vozík WRHS2016 je vybaven polyuretanovými koly a válečky, které jsou ideálním řešením pro práci na různých typech povrchu. Umožňují vozíku hladký a snadný pohyb a válečky mají vysokou odolnost proti oděru a mechanickému poškození.

Polyuretanové válečky jsou velmi odolné, takže vydrží dlouho. Jejich nízký valivý odpor navíc umožňuje snadné a přesné manévrování se stožárovým vozíkem. Polyuretanová kola a válečky také zajišťují tichý provoz, což je důležité zejména při práci ve stísněných prostorách.

Video prezentace

Detaily produktu

Hmotnost
290 kg
Poloměr otáčení
1400 mm
Nosnost
2000 kg
Výška zdvihu
1600 mm
Rozměry vidlí
1150 x 145 mm
Vnější šířka vidlice
330 - 735 mm
Výška při spuštěných vidlicích
2090 mm
Výška se zdviženými vidlicemi
2090 mm
Minimální výška vidlic
85 mm
Celková délka
1740 mm
Celková šířka
890 mm
Otočná kola
180 x 50 mm
Vidlicové válečky
74 x 70 mm
Cormak
CK.1508
99 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.