Ventilátor FM230DBK
Ventilátor FM230DBK
Ventilátor FM230DBK

Ventilátor FM230DBK

Nastavitelné odsávání pro soustruhy s kolečkovou základnou pro účinné odsávání prachu a třísek. Součástí je 56litrový vak na třísky a vývod 230 x 125 mm. Ideální volba pro profesionální soustružníky a hobby pracovníky, která zajistí čistou a bezpečnou dílnu.

6 206 Kč
S DPH

Popis

Vlastnosti výrobku:

Odsavač pilin pro soustruhy na dřevo je spolehlivý nástroj, který zaručuje účinné odsávání prachu a hoblin při obrábění materiálů. Jeho hlavním rysem je nastavitelný vývod, který umožňuje jemné vyladění odsávání podle konkrétních potřeb a pracovních podmínek. Tím se účinně udržuje čistota v okolí soustruhu a eliminují se potenciální zdravotní a bezpečnostní rizika.

Odsávání je vybaveno robustní základnou s kolečky, která umožňuje snadné přenášení a umístění v různých částech dílny. Ať už je stroj používán na pevném místě, nebo je třeba jej často přemisťovat, odsávací jednotka jistě splní očekávání z hlediska mobility a pohodlného používání.

Odsávací jednotku lze používat na různých místech.

Obsah dodávky odsávacího zařízení zahrnuje vak na třísky o průměru 380 mm a délce 530 mm s objemem 56 litrů. Díky velké kapacitě vaku je možné pracovat delší dobu bez nutnosti jeho častého vyprazdňování. Kromě toho je součástí dodávky odsávací hrdlo o rozměrech 230 mm (délka) x 125 mm (výška), které zajišťuje bezpečné a efektivní připojení odsávání k soustruhu.

Ať už jste profesionální soustružník nebo hobby hráč, odsávání od soustruhu s nastavitelným vývodem a pojízdnou základnou vám jistě pomůže udržet dílnu v čistotě a zajistit bezpečné pracovní podmínky.

Tento odsavač se bude dobře hodit také pro:

  • Heblařské stroje
  • Zkosovací stroje
  • Hrubovací stroje
  • Frézovací stroje
  • Obráběcí stroje
  • Rozměrovací pily

Detaily produktu

HMOTNOST
21 kg
VÝKON MOTORU
0,75kW
CELKOVÉ ROZMĚRY
1100 x 500 x 1300 mm
Napětí
230V / 50Hz
VÝKON ODSÁVÁNÍ
1000 m3/h
PRŮMĚR SACÍ TRYSKY
100 mm
OBJEM PYTLE NA ODPAD
56 l
PRŮMĚR VENTILÁTORU
230 mm
PODTLAK
1030 Pa
Cormak
CK.2277
100 ks

Související produkty

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.