Dieselový kompresor CORMAK 13BAR
Dieselový kompresor CORMAK 13BAR
Dieselový kompresor CORMAK 13BAR

Dieselový kompresor CORMAK 13BAR

Šroubový kompresor Cormak je vyspělý nástroj se spolehlivou automatizací. Díky inovativnímu systému chlazení a sušení zajišťuje stálý přísun vzduchu. Jeho kompaktní konstrukce usnadňuje přepravu a umístění na různých pracovních místech. Díky svému standardnímu vybavení a pokročilým funkcím, jako je tlumič hluku a vzduchový filtr, je ideální pro všechny druhy aplikací. Jedná se o kompresor, který spojuje spolehlivost, výkon a snadné použití v jednom kompaktním zařízení.

268 522 Kč
S DPH

Popis

Charakteristiky spalovacího kompresoru

Spalovací šroubový kompresor je inovativní nástroj, ideální pro ty, kteří hledají kompaktní a účinné řešení. Jedná se o spolehlivou, plně automatickou jednotku, která poskytuje stabilní výkon a nepřetržitý provoz po mnoho hodin bez přerušení.

Jedním z klíčových aspektů tohoto kompresoru je jeho plná automatizace. Jednotka pracuje v automatickém režimu, což znamená, že nevyžaduje neustálý dohled ani ruční nastavení parametrů. Díky tomu poskytuje konzistentní a spolehlivý provoz po desítky hodin bez přerušení. Je ideálním řešením pro ty, kteří potřebují nepřetržitou a stabilní dodávku stlačeného vzduchu.

Dieselový kompresor CORMAK je poháněn spolehlivým spalovacím motorem HONDA GX690, který dosahuje výkonu 22,5 k (při 3600 ot/min). Použití tohoto moderního motoru ve šroubovém kompresoru umožňuje dosáhnout výkonu 1100 l/min při tlaku vzduchu 13 bar (pracovní). To je ideální pro ty, kteří hledají extrémně výkonnou jednotku bez ohledu na přístup k elektrické energii. A co je nejdůležitější, tyto jednotky mohou pracovat nepřetržitě po dlouhé hodiny.

Standardní vybavení kompresoru zahrnuje elektrický startér, odhlučněný kryt kompresoru, pneumatický řídicí systém, integrovaný měřič motohodin a manometr pro snadné sledování provozu jednotky. Kromě toho je kompresor vybaven termostatem s bezpečnostním spínačem pro vysoké teploty a tlumičem hluku pod krytem pro snížení hlučnosti a minimalizaci rizika popálení nebo jiných nehod při používání.

Speciálně navržená konstrukce kompresoru usnadňuje práce při údržbě a umožňuje snadný přístup ke všem filtrům, což vede k rychlé a intuitivní obsluze.

Účinný pneumatický řídicí systém zajišťuje automatické nastavení otáček motoru v závislosti na množství dodávaného vzduchu, což vede k vysoké účinnosti a nízké spotřebě paliva. Díky tomu je dieselový kompresor Cormak vynikající volbou pro ty, kteří od svého stroje vyžadují nejvyšší kvalitu a výkon.

Technické specifikace:

Maximální provozní tlak 13 barů

Přívod vzduchu 1100 l/min

Minimální provozní tlak 5,5 baru

Systém pásového posuvu XPZ

Systém chlazení kompresoru vzduchem/olejem

Objem oleje 5 l

Výstupní ventil vzduchu 1 x 3/4"

Hladina hluku EECno 2000/14 ≤ 97 LWA

Akumulátor 12V cc - 330A-45Ah (CZ)

Objem palivové nádrže 15 l

Spotřeba (průměrná) 6,7 l/h

PETROLOVÝ MOTOR

Motor Honda, GX690

Čtyřtaktní

systém Objem 690 cm3

Počet válců 2

Přirozené sání

Maximální výkon při 3600 ot/min. 16,5 kW - 22,5 HP

Maximální otáčky motoru 3400 ot/min

Minimální otáčky motoru 2000 ot/min

Systém chlazení vzduchem

Mazací systém Olej

Objem mazacího systému 1,9 l

Detaily produktu

Cormak
CK.2463
100 ks

Reviews (0)

No reviews
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

1 další produkt ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Soubory cookie používáme k zajištění správného fungování webu, a také k analýze - jak náš eshop používáte. Potvrzením souhlasíte s použitím cookies.